Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy

Biografkommittén

Då biografverksamheten drivs på ideéll bas, genom Gideå Bygdegårdsförenings Biokommité, så kräver det att vi är många som hjälps åt, oftast så sköter föreningens kanslister om att fixa affischerna, skicka ut mailreklam samt att redovisa biljett intäkterna.

Vi som arbetar i kommitén ser filmerna gratis samt deltar i bygdegårdarnas riksförbund filmkonferens (oftast i S-holm), eller visningsdagar runt om i landet. Till visningsdagarna har vi också med oss fritidsgårdsungdomar som jobbat på biografen.

Fritidsgården hjälper också till i biografen, och får då välja att se den filmen eller att få en biljett att nyttja till en annan film. Du som vill jobba tecknar dig på denna lista som finns i kansliet, först till kvarn...

Vi är med i Folkets hus biografkedja, därmed skapar vi också förutsättningar för andra digitala arrangemang i föreningen.

Vi som jobbar i biokommitén heter: Lars, Åsa, Ulrika, Linda, William, Susanne, Bengt, samt vår föreståndare Agneta.
Nu har vi också värvat Inger, Henrik, Joakim och Anders till biokommitén!

I vår utvecklingsplan för vår digitalbio har vi som mål att mer än 3 dubbla antalet föreställningar, för att lyckas med det behöver vi bli flera som arbetar ideéllt med biografverksamhet. Vill du va med så kontakta någon ur kommitén eller anmäl ditt intresse direkt till kansliet.


Vill du vara med oss så kontakta Bengt eller någon annan på Gideågården

Maila oss på kansliet mail här

Maila Bengt här